Bewoner overloopt inbrekers

Dirkshorn, 18-07-2012 • Woensdagmorgen overliep een 41-jarige bewoner van een vakantiehuisje aan Raadhuisstraat rond 05.30 uur twee inbrekers.

De man hoorde gerommel aan de voordeur en ging poolshoogte nemen. Hij opende de deur en zag twee mannen staan. De bewoner gaf één van de mannen klappen en raakte verderop in de tuin met hen in een worsteling verwikkeld. De bewoner kreeg hier een harde klap tegen zijn hoofd en raakte even buiten bewustzijn. De mannen gingen er vandoor.

imageHeeft u op of in de omgeving van de Raadhuisstraat woensdagochtend iets gezien? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met de recherche in Schagen op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem op  0800-7000

image