Andijkse Ellen Berga doet mee aan de Vierdaagse van Nijmegen – Dag 2

image

Bekijk hier videobeelden van de 4-DaagseNijmegen | Andijk | APB – Vroeg uit de veren, of beter: heul vroeg uit de veren om klaar te staan voor de start van alweer een dag van de Vierdaags van Nijmegen. De Andijkse Ellen Berga gaat er voor! Ellen is te volgen op Twitter: @EllenPluis Bekijk de videobeelden van de 4-Daagse door afbeelding hiernaast te klikken.

Ze maakt onderweg foto’s en tweet het laatste nieuws over haar eigen omstandigheden. Vanochtend berichtte ze dat er in ieder geval zon is, maar dat haar knie zeer doet en behandeld is. Inmiddels heeft ze al meer dan 22 km gelopen! Dus is ze over de helft voor vandaag!

Gisteren haalde ze de eerste 40 km, maar met een blaar op ‘r hiel:
Klik hier om de blaar te zien!
Ellen Berga die in het dagelijks leven werkzaam in Huize Sorgvliet in Andijk en vrijwilligster is bij de brandweer van Andijk, heeft naast  de Vierdaagse van Nijmegen nog andere hobby’s: wielrennen, schaatsen en hardlopen.. En ze geniet van het leven, … met pindakaas en chocolade!

Mental support is altijd welkom bij deze topprestatie. Stuur als dorpsgenoot Ellen een tweet! Ze zal dat vast en zeker waarderen!

Klik op de afbeelding om het Nieuws te volgen via Omroep Gelderland

Klik op de afbeelding om de Vierdaagse Magazine te lezen