Update: Zorgen om 16-jarige vermiste Stefano Esser uit Wognum

imageWOGNUM – De politie is sinds maandagmiddag op zoek naar de 16-jarige Stefano Esser uit Wognum.

Rond 16.00 uur werd de licht autistische jongen voor het laatst gezien door een buurvrouw toen hij met een zwarte koffer bij een vreemde man in een donkerkleurige auto stapte. Stefano is 1,80 meter lang en droeg op het moment van zijn verdwijning een zwart glanzend jack en een spijkerbroek.

De recherche onderzoek de vermissing. Voor tips kunnen mensen bellen naar de politie op 0900-8844.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00807/Telegraafnummer1b_807455a.gifWOGNUM -  Er zijn grote zorgen omtrent het lot van de 16-jarige Stefano Esser uit het Noord-Hollandse Wognum. De autistische jongen is sinds maandagmiddag vermist, nadat hij bij een lange, naar schatting 25-jarige man in de auto stapte. Dat meldt De Telegraaf. 

Familie van Stefano is bang dat hij misbruikt is of wordt. Stefano Esser„Hij komt er eerlijk voor uit dat hij homofiel is, maar heeft geen idee wat er zou kunnen gebeuren bij iemand die een stuk ouder is. Hij kan niet inschatten of iemand goede bedoelingen heeft. Qua gedrag is hij iemand van 13 jaar’’, vertelt moeder Rolanda Lugtenaar.

„Ik denk dat hij met deze man via internet heeft afgesproken. Net als vorige maand. Toen moest hij door de politie bij een 22-jarige jongen in Almere, waar we eerst hebben gewoond, worden weggehaald. Wat er toen precies gebeurd is weten we niet, maar die zaak is aangemeld bij de afdeling zeden van de politie. ’’ 

Lees verder op De Telegraaf