Marinedagen in Den Helder – Kijk live mee!

Marinedagen in Den Helder  -  Kijk live mee! - APB | Andijker Nieuws Net

Marinedagen in Den Helder  -  Kijk live mee! - APB | Andijker Nieuws NetDEN HELDER | APB -  In Den Helder worden vandaag en morgen weer de traditionele Marinedagen gehouden. Daarbij geeft de Koninklijke Marine onder meer helikopterdemonstraties en zijn marineschepen open voor het publiek.

Een aantal demonstraties wordt dit keer begeleid door vertoningen op speciale ‘video walls’. Vanaf de kant zien de bezoekers bijvoorbeeld de mariniers op een schip stappen voor een missie. Het scherm toont dan wat ze in het schip doen.

Nieuw dit jaar is ook dat de marine demonstreert hoe ze een mijn opspoort en detoneert, met een grote waterexplosie tot gevolg.

De organisatie verwacht dit weekeinde in totaal 120.000 bezoekers.

Meekijken?

Klik op onderstaande afbeelding om mee te kijken naar de gebeurtenissen van deze zaterdag en zondag! Mis het niet!

http://marinedagen.rijksoverheidsvideo.nl/