Enkhuizer staaldieven aangehouden in Winkel – Auto-inbreker aangehouden in Hoorn

Winkel, donderdag 5 juli – Een 32-jarige en een 40-jarige man, beiden afkomstig uit Enkhuizen, zijn donderdagavond aangehouden op de Zandwilg. De politie kreeg een melding van de eigenaar van een bedrijf dat hij de twee mannen had aangehouden.

Zij waren bezig vanaf zijn terrein met een shovel staal op een aanhangwagen te laden. De politie nam de twee mannen over. Zij werden naar het politiebureau in Den Helder overgebracht.

Auto-inbreker aangehouden

Hoorn, vrijdag 6 juli  – Een 47-jarige man uit Hoorn is vrijdagochtend om 10.00 uur aangehouden op de Middelweg. De politie kreeg een melding dat de man op de Grote beer in probeerde te breken in een auto.

Agenten zagen de man, die voldeed aan het signalement, lopen op de Middelweg. Hij werd aangehouden. Op de auto werden braaksporen aangetroffen. Waarschijnlijk is de man gestoord terwijl hij probeerde in te breken.