Op 125 meter hoogte wind vangen bij Medemblik!

Medemblik | Hollands Kroon | APB – Een enórme gevaarte is het geworden! De Ambtenaar op de grens met Hollands Kroon en Medemblik! De verhoudingen zijn totaal zoek als u deze windturbine vergelijkt met de groene bouwkeet op het werkterrein bij deze molen, naast het heuveltje met aarde…
Medemblik | Hollands Kroon | APB – Een enórme gevaarte is het geworden! “De Ambtenaar” op de grens met Hollands Kroon en Medemblik! De verhoudingen zijn totaal zoek als u deze windturbine vergelijkt met de groene bouwkeet op het werkterrein bij deze molen, naast het heuveltje met aarde

Nóg verder weg de oude vertrouwende windmolen van Medemblik. In de tijd dat de oude windmolen werd gebouwd zou het ook voor de mensen van toen een enorme gevaarte zijn geweest. Maar dat er ooit een windmolen zou verrijzen van ruim 125 meter hoog was voor hen, destijds, een onmogelijke gedachte!

Ondanks het werk van deze molen, en wijze waarop energie wordt gewonnen, blijven het landschapsonvriendelijk obstakels. De skyline van het oude Medemblik is voor ‘eeuwig’ drastisch veranderd!

Medemblik | Hollands Kroon | APB – Een enórme gevaarte is het geworden! De Ambtenaar op de grens met Hollands Kroon en Medemblik! De verhoudingen zijn totaal zoek als u deze windturbine vergelijkt met de groene bouwkeet op het werkterrein bij deze molen, naast het heuveltje met aarde… APB | Andijker Nieuws Net
Foto’s © APB | ANN

Bekijk andere artikelen over “De Ambtenaar”

Eén reactie

  1. Hoop nimby gedoe weer, ik vind de molen technisch een aanwinst. Echter estetisch is het best wel een uitdaging.
    Er wordt ca 7,5 MVA opgewekt end at is genoeg voor 13k gezinnen.

    Kortom wil u in de toekomst ook uw huidige levensstandaard behouden dan zal dit het uitzicht worden, of we gaan nucliair.

Reacties zijn gesloten.