Praat vanavond mee over de toekomst van zwembad De Weid!

imageAndijk | APB – Het college van burgemeester en wethouders nodigt u uit voor een informatieavond over de toekomst van het zwembad in Andijk. De avond is vandaag, maandag 25 juni 2012 van 19.30 – 21.30 uur en vindt plaats in dorpshuis Het Centrum Sportlaan 1 in Andijk. Dat meldt de Dorpsraad Andijk op haar site.

Op de avond krijgt u informatie over de ontwikkelingen van het zwembad. Omdat de gemeente niet verder gaat met de huidige exploitant Optisport wil de gemeente Medemblik weten of er voldoende enthousiaste Andijkers zijn die zich vrijwillig willen inzetten voor het zwembad en een nieuw op te richten bestuur.

Omdat de kosten van de huidige exploitant Optisport te hoog zijn wordt het contract met hen per 31 maart 2013 beëindigd. Net als bij de andere openluchtzwembaden wil de gemeente graag dat het zwembad open kan blijven en dat er een stichting voor De Weid wordt opgericht. Dit is alleen mogelijk met de hulp van vrijwilligers. Dit voorjaar hebben zich enkele enthousiaste Andijkers bij de gemeente gemeld om zich in te zetten voor het zwembad. Daarbij hebben ook andere mensen te kennen gegeven iets te willen doen voor het zwembad. Zij noemen zich vrienden van ‘De Weid’.

Lees verder…