Statenfractie D66 stelt vragen over permanente bewoning van Vlietlanden in Onderdijk – Wervershoof

Haarlem | APB – De Statenfractie van D66 is tegen permanente bewoning van recreatiewoningen. Daarom hebben Wim Cool en Hein Struben schriftelijke vragen gesteld aan het College van Gedeputeerde Staten over de consequenties van een uitspraak van de Raad van State op 13 juni jongstleden.

Deze uitspraak lijkt de weg vrij te maken voor permanente bewoning van de recreatiewoningen in recreatiegebied De Vlietlanden in Onderdijk (gemeente Medemblik). image_thumb[17]_thumb[6]

3 Reacties

  1. Op zich een interessante ontwikkeling want door deze uitspraak komt nu de kwestie om de hoek kijken van ‘rechtsongelijkheid’ ten aanzien van andere vakantieparken. Maar naar verwachting zal er wel een nieuw (en degelijker) raadsbesluit worden genomen…

    Nu we toch aan het becommentariëren zijn… Wim Cool woont zelf in West-Friesland, maar de vraag aan hem lijkt mij redelijk of Vlietlanden een uitzonderingsgeval is in deze provincie èn of het overal elders dan allemaal wel goed geregeld is? Of is dit een “thuiswedstrijd”?

    In beginsel is het een aangelegenheid die de gemeente Medemblik nu aangaat, en niet zozeer de Provincie.

  2. Ach ja, voor de hand liggen de vragen die je ook zelf kan beantwoorden…. Er ligt immers een uitspraak van de raad van state en dan heeft het bestuur het nafluiten.

    @redactie het is jongsTleden…

    • Toch niet met een hoofdletter… C. Zuur?

Reacties zijn gesloten.