Informatieavond toekomst zwembad De Weid in Andijk

Archieffoto Zwembad De Weid in Andijk - APB | Andijker Nieuws Net

imageAndijk | APB – Het college van burgemeester en wethouders nodigt u uit voor een informatieavond over de toekomst van het zwembad in Andijk. De avond is maandag 25 juni 2012 van 19.30 – 21.30 uur en vindt plaats in dorpshuis Het Centrum Sportlaan 1 in Andijk. Dat meldt de Dorpsraad Andijk op haar site.

Op de avond krijgt u informatie over de ontwikkelingen van het zwembad. Omdat de gemeente niet verder gaat met de huidige exploitant Optisport wil de gemeente Medemblik weten of er voldoende enthousiaste Andijkers zijn die zich vrijwillig willen inzetten voor het zwembad en een nieuw op te richten bestuur.

Omdat de kosten van de huidige exploitant Optisport te hoog zijn wordt het contract met hen per 31 maart 2013 beëindigd. Net als bij de andere openluchtzwembaden wil de gemeente graag dat het zwembad open kan blijven en dat er een stichting voor De Weid wordt opgericht. Dit is alleen mogelijk met de hulp van vrijwilligers. Dit voorjaar hebben zich enkele enthousiaste Andijkers bij de gemeente gemeld om zich in te zetten voor het zwembad. Daarbij hebben ook andere mensen te kennen gegeven iets te willen doen voor het zwembad. Zij noemen zich vrienden van ‘De Weid’.

Programma informatieavond
19.30 – 19.40 uur Opening wethouder Louw Jan Zwagerman
19.40 – 19.50 uur Inbreng Vrienden van De Weid, Elwin Houwen
19.50 – 20.45 uur Sprekers Floor Godfriedt en Cees Bouwman Wat houdt het in om een zwembad te exploiteren en wat wordt er verwacht van een bestuur en vrijwilligerswerk? De heer Godfriedt is adviseur Aqua Varea, De heer Bouwman is vertegenwoordiger namens het zwembad Midwoud /Oostwoud en stichting Westfriese zwembad
20.45 – 21.00 uur Ruimte voor vragen vanuit de bezoekers
21.00 – 21:15 uur Doorkijk naar de toekomst en sluiting

Meer informatie
Voor meer informatie over de avond kunt u contact opnemen met Suzan Feenstra van de gemeente Medemblik. U kunt haar bereiken via (0229) 85 60 00. Zij is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend aanwezig.

Dorpsraad Andijk
Ook de de Dorpsraad Andijk is hierbij betrokken. Zij voert gesprekken met belanghebbenden en de gemeente om samen op zoek te gaan naar een goede oplossing voor deze kwestie. Reacties kunt u ook kwijt aan het adres van de Dorpsraad Andijk: info@dorpsraadandijk.nl

Eén reactie

  1. […] Lees verder… […]

Reacties zijn gesloten.