Ponydag Hoorn zoekt deelnemers!

image

Hoorn – Op woensdag 8 augustus wordt in Hoorn op de Gedempte Turfhaven de jaarlijkse ponydag georganiseerd. Nou ja, jaarlijks… Drie jaar geleden is dit evenement noodgedwongen in een laat stadium geannuleerd wegens een gebrek aan deelnemers en twee jaar geleden is er een succesvolle doorstart gemaakt die vorig jaar met goed gevolg is gecontinueerd.

We hebben ruimte voor zo’n 150 pony’s en tot drie jaar geleden kregen wij dit ook vrij gemakkelijk vol maar doordat het evenement een jaar niet is geweest is de “loop” er nog steeds een beetje uit, vorig jaar mochten wij zo’n 70 pony’s met hun baasjes verwelkomen.

Iets succesvols opbouwen duurt immers jaren terwijl datzelfde afbreken binnen uiterst korte tijd gerealiseerd kan zijn. En dat vinden wij zonde!

Daarom willen wij ook dit jaar weer de hulp inroepen van de media. De ponydag is een groot feest voor alle deelnemers. Kinderen tot 14 jaar zijn met hun pony de hele dag bezig met spelletjes, een verkleedshow en een rondrit door de stad met als hoogtepunt de openlucht Ponylunch. Het unieke is dat deelname nog steeds gewoon gratis is! Het is een feest voor jong en oud.

Het dagprogramma is als volgt (wijzigingen voorbehouden):

  • 11.00 uur Start recreatiekeuring, bestgaande pony en Mini Monsterknecht.
  • 13.00 uur Start ponylunch aan de lange tafels.
  • 14.00 uur Start showthema en jurering Schoonst Geheel.

Thema: Wat doet je vader!

  • 15.00 uur Start Hemdenrace.
  • 16.00 uur Start Stadsoptocht (de kleinste pony’s mogen door de Stadskroeg).

In verband met de opbouw van de kermis die ’s avonds begint is het programma wat strakker dan normaal.

Meedoen?

Vraag een inschrijfformulier aan via info@edithhartog.nl of schrijf in via de website www.edithhartog.nl/informatie/inschrijfformulieren