Schoorsteenbrand aan de Dijkweg in Andijk

ANDIJK | APB – Een brandmelding van 18:28 uur geeft aan dat de brandweer is uitgerukt voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Dijkweg. De brandweer kon de schoorsteen snel blussen. Bijkomstigheid is dat de boerderij voorzien is van een rieten dak. Foto’s © RJK – APB | Andijker Nieuws Net

ANDIJK | APB – Een brandmelding van 18:28 uur geeft aan dat de brandweer van Andijk is uitgerukt voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Dijkweg. De brandweer kon de schoorsteen snel blussen. Bijkomstigheid is dat de boerderij voorzien is van een rieten dak. Foto’s © RJK – APB | Andijker Nieuws NetANDIJK | APB – Een brandmelding van 18:28 uur geeft aan dat de brandweer is uitgerukt voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Dijkweg. De brandweer kon de schoorsteen snel blussen. Bijkomstigheid is dat de boerderij voorzien is van een rieten dak. Foto’s © RJK – APB | Andijker Nieuws Net