Verrassend matinee concert Niels van der Gulik op 2 oktober in Hauwert

image

Hauwert | APB – Een iets andere insteek deze keer. Van de vrijdagavond naar de zondagmiddag. Aan intensiteit zal het niet ontbreken want Niels is in Hauwert geen onbekende meer. Hij weet uit ervaring wat de locatie aan sfeer en akoestiek te bieden heeft. Niels heeft zich voor ons uitstapje naar een verassend zondagmiddagmatinee laten inspireren door een gemoedstoestand die zich als volgt laat beschrijven.

‘Met een enorme gil word je op een winderige aardkloot neergezet. Geen mens weet hoe, wat, waar, wanneer …. hoe lang? We kijken vragend naar de ander en nemen zijn stuntelende maar overtuigende antwoorden schouderophalend voor lief. Anders weten we het ook niet, aldus Niels!’

Hij stond ooit met zijn voeten in de zwarte zware klei en staat nu in het weelderig warme licht van het podium. De muziekkenners wisten exact welke kant hij op moest gaan met zijn warme, soms rauwe stemgeluid maar Niels koos zijn eigen weg.

Muzikale vrijheid, absoluut geen verplichtingen! ‘Alleen Nederlandstalig staat vast, want de mensen moeten me wel kunnen verstaan!, besloot Niels. Een avond met veel muziek. De eigen nummers, alsmede de parels uit de Nederlandstalige muziek geschiedenis maken de optredens met Niels altijd weer tot ware sensatie!

Het matinee concert begint om 15.00 uur in de Witte Kerk, adres Hauwert 95. De zaal is open om 14.30 uur. Toegang: € 10,- inclusief kop koffie of thee. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree. U kunt naast de kaartverkoop aan de zaal ook reserveren via; hauwertinconcert@quicknet.nl Website: www.hauwertinconcert.nl