NIEUW online reisbureau, gespecialiseerd in vakanties op Sardinië, gevestigd in Sijbekarspel

Sardinië: het best bewaarde vakantiegeheim van Italië!

SIJBEKARSEPL | APB – Service, emotie en passie zijn de belangrijkste drijfveren voor het jonge, gespecialiseerde reisbureau Eva Sardinia gevestigd in het Westfriese Sijbekarspel.

Het Italiaanse eiland Sardinië is een nog onbekende vakantiebestemming onder de Nederlandse vakantieboeker, maar absoluut het overwegen waard. Het eiland heeft een prachtige natuur, ruim 1.800 km kustlijn, met kilometerslange zandstranden en idyllische baaien. Het nieuwe online reisbureau “Eva Sardinia” is gespecialiseerd in vakanties op Sardinië.

Kilometerslange zandstranden
Het laatste onontdekte geheim van de Middellandse Zee is het prachtige Italiaanse eiland Sardinië. Onbedorven, paradijselijke baaien, azuurblauwe zee, kilometerslange zandstranden, wuivende palmen, maar ook ruige berglandschappen, prachtige valleien en eeuwenoude stadjes en dorpen. Sardinië heeft een uitzonderlijk mooie, ongerepte natuur.

Het toerisme op het eiland is pas vanaf de jaren ’60 van de vorige eeuw gestart en door strenge regelgeving vind je op het eiland geen massahotels en hoogbouw. Veel accommodaties zijn kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de traditie, natuur en omgeving. Massa toerisme is een fenomeen dat je op Sardinië niet tegenkomt.

Lees hieronder o.a. over een onvergetelijke vakantie en vroegboekkortingen

Onvergetelijke vakantie
Eva Cortie, eigenaar van het nieuwe online reisbureau “Eva Sardinia” is een gepassioneerde ambassadrice voor dit prachtige eiland. “Ik reis al bijna 15 jaar lang enkele keren per jaar naar mijn geliefde, mediterrane eiland Sardinië om cultuur en natuur te ervaren en oude en nieuwe Sardijnse vrienden te ontmoeten, “ vertelt de Sijbekarspelse ondernemer. “In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met duizenden reizigers, die ik de weg heb gewezen om op dit bijzondere Italiaanse eiland een onvergetelijke vakantie te beleven. De ervaring en contacten gebruik ik nu bij de start van mijn eigen “Eva Sardinia” reisbureau.”

Accommodaties voor iedere wens
Eva Sardinia biedt een scala aan verblijflocaties. Voor iedere wens is er een passende accommodatie van luxe resort, hotel, en vakantiehuis tot Agriturismo (logeren bij de Sardijnse boer) of familiecamping. De locaties worden met zorg, door Eva persoonlijk op Sardinië geselecteerd. Het contact met de accommodatiehouders is daarbij van het grootste belang.

Persoonlijk contact
De visie van Eva Sardinia is, dat jij als klant centraal staat in je reiswensen. Daarom is het persoonlijk contact met de reiziger van groot belang. “Pas als je weet wat de samenstelling van het reisgezelschap en de wensen van de individuele reiziger zijn, kun je een passend advies geven. Geen aanvraag is daarom voor ons standaard. We proberen altijd net dat extra stukje service aan de klant te bieden, zodat je kunt helpen om een goede keuze te maken,” vertelt Eva. “Wij beschouwen onze website dan ook meer als een bron van inspiratie. De uiteindelijke keuze wordt bijna altijd aan de hand van een gesprek of verdere informatie via e-mail of chat gemaakt. Onze klanten beschouwen die extra aandacht en dat extra advies als zeer prettig.”

Vroegboekkorting
In deze weken barst voor Eva Sardinia de grote drukte voor de boekingen van de zomervakantie los. Veel accommodaties op Sardinië spelen daarop in met leuke acties. Er zijn vroegboekkortingen die wel tot 20% op kunnen lopen. Bent u geïnteresseerd geraakt in dit prachtige eiland? Neem dan eens een kijkje op www.eva-sardinia.com of bel Eva voor een persoonlijk gesprek op 0229-591942.